Löydä finskummallista kesätekemistä Tampereelta!

Finlaysonin alueella kesäpäivä ei ole ihan tavanomainen. Tampereen ikonisten punatiilirakennusten suojasta löytyy uusia elämyksiä, joita et pääse kokemaan muualla. Finskun kesästä löytyy mieleenpainuvaa ohjelmaa jokaiselle!

Finlayson Live – tunnelmalliset keikat keskiviikkoisin

Finlayson Live -konsertit tuovat kesäisen tunnelman Väinö Linnan aukiolle heinä-elokuussa. Nimekkäistä artisteista ja hyvästä fiiliksestä voi nauttia 3.7.–7.8. keskiviikkoiltaisin klo 19. Vapaa pääsy.

Finlayson Live -konsertit

Lasten Finlayson – veikeää puuhaa tenaville

Pienille elämyksien etsijöille on tarjolla finskummallista ohjelmaa Väinö Linnan aukiolla ja Työväenmuseo Werstaalla koko kesän ajan. Luvassa on muun muassa konsertteja tiistaisin 25.6.–6.8. klo 14 sekä piirustuspajoja, museosuunnistusta ja muita hauskoja ohjelmanumeroita pitkin kesää. Vapaa pääsy. 

Lasten Finlayson -konsertit Werstaan lastenohjelma

Finlayson Specials – yllätyksellistä viihdettä torstaisin

Finlayson Specials tuo Finskulle monipuolista kesäohjelmaa 4.7.–25.7. torstaisin klo 19. Luvassa on hauskaa improteatteria, kesäisiä rytmejä, komediaa ja nykysirkusta. Vapaa pääsy. 

Finlayson Specials

Finlayson Art Area -taidetapahtuma 2024

Kesällä Finlaysonin alueen kadut, kujat ja tilat täyttyvät taiteesta 14.6.–25.8.! Finlayson Art Area -taidetapahtumassa voi ihastella taidetta valokuvista veistoksiin jo kymmenettä kesää. Taiteeseen voi törmätä missä vaan, sillä 11 taiteilijan toteuttamia teoksia on esillä ympäri Finskua. Vapaa pääsy. 

Finlayson Art Area 2024

Amazing Cityn huikeat kattokävelyt

Näe kaupunki uusin silmin ja lähde kävelylle Finlaysonin alueen tehdasrakennusten katolle! Valjaissa kuljettavalla opastetulla kattokävelyllä henkeäsalpaavat maisemat yhdistyvät Tampereen historiaan ja mielenkiintoisiin tarinoihin. Uudistetulla reitillä maisemia voi ihailla niin vanhan tehdasalueen suuntaan, Keskustorille kuin Tammerkoskellekin. Kattokävely on ainutlaatuinen elämys koko Suomessa. 

Lue lisää kattokävelystä

Tutkimusretkelle Tehdaspuutarhaan

Finlaysonin alueella kasvit kiipeävät seinille ja hyönteisille rakentuu sokkeloisille kujille oma valtatie. Tehdaspuutarha kasvaa vuosi vuodelta, ja sen tavoitteena on edistää luonnon monimuotoisuutta ja opettaa ekosysteemin toimintaa. Alueelta löytyy jo yli 200 kasvilajia. 

Puutarhaan voi tutustua itsenäisesti tai osallistua opastetuille Tehdaspuutarhakierroksille. Oppaana toimii alueen pääpuutarhuri Santeri Urhonen. Kesto noin 60 min. Vapaa pääsy. 

Tehdaspuutarhakierrokset

Lue lisää Finlaysonin alueen ja Finlayson Art Arean tapahtumalehdistä

Seuraa finskummallista kesää somessa

Katso kaikki alueen tapahtumat tapahtumakalenterista

 

Tapahtumakalenteri