Opas vanhan ajan hameessa, esiliinassa ja päähineessä Finlaysonin alueella. Tutustu täällä Työväenmuseo Werstaan näyttelyihin ja opastuksiin.

Opastus­kierrokset

Finlaysonin alueella ja Tammerkosken teollisuusmaisemassa on tarjolla mielenkiintoisia opastettuja kävelykierroksia ja jännittäviä seikkailuja. Tutustu opastuksiin ja varaa kierros perheelle, kaveriporukalle tai yritykselle.

Kattokävelyt Finlaysonin alueella

Roof Walk Finlayson Area on ainutlaatuinen kattokävelyelämys, jossa pääset näkemään ja kokemaan Tampereen historiaa ja maisemia aivan uudenlaisesta näkökulmasta Finlaysonin alueen historiallisten rakennusten katoilta käsin.

Werstas

Werstas tarjoaa museo-opastuksia sekä erilaisia opastettuja kierroksia aina Tammerkosken yläjuoksulta vanhojen tehdasalueiden halki.

Unfold Finlayson

Seikkailupeli vie ryhmät ratkaisemaan kinkkisiä pähkinöitä, näkemään uniikkeja paikkoja ja upeita maisemia 200-vuotiaan tehdasalueen yleisöltä suljetuissa torneissa ja tunneleissa.

Tampereen matkaoppaat

Tutustu tehtaiden Tampereeseen. Kävelykierroksen aikana tutustutaan Tammerkosken rantojen vanhoihin tehdasalueisiin. Kierros alkaa Keskustorin Vanhan kirkon edestä, päätöspaikka sovittavissa. Kesto 1,5 tuntia tai sovittavissa.