Akrobaatti Finlaysonin alueen tehdasrakennuksen katolla. Oletko järjestämässä tapahtumaa? Tutustu täällä Finlaysonin alueen erilaisiin tiloihin ja mahdollisuuksiin.

Tietoa tapahtuma-
järjestäjille

Finskulla voi järjestää yleisötapahtumia ympäri vuoden alueen monissa tiloissa, esimerkiksi Vooningissa, Terdessä, Vanhan tehtaan tapahtuma- ja näyttelytiloissa, Väinö Linnan aukiolla, Siperian aukiolla tai alueen yritysten tapahtumatiloissa.

Festivaalikeskus keskellä kaupunkia

Tunnelmallinen ja toimiva Finlaysonin ympäristö vastaa tapahtumajärjestäjien tarpeisiin. Alueella vierailee useita festivaaleja, yllätyksellisiä tapahtumia ja yhteistyökumppaneita ympäri vuoden. Tapahtumien erityistarpeet pyritään ottamaan aina huomioon ja tuotantoapua alueeseen liittyvissä asioissa on myös saatavilla.

Toteuta alueella ohjelmaa samanaikaisesti useissa eri tiloissa, lähietäisyydellä ja ainutlaatuisessa miljöössä.
Finskulla on koettu mm. elokuvajuhlia, nykysirkusta sekä valo- ja kuvataidetapahtumia. Innostavat ideat ovat tervetulleita, meillä Finskulla on puitteet toteuttaa ne.

Ota yhteyttä tuottaja Minna Männistöön minnailoilo@gmail.com ja etsitään tapahtumallesi sopiva tila!

Vooningin, Terden ja Väinö Linnan aukion tapahtumatilat eivät ole yksityis- tai yrityskäyttöön, vaan ne ovat varattuja yleisötapahtumille.

Jos haluat järjestää yritystilaisuuden, tutustu Finlayson Meetings -kokous- ja tapahtumakeskukseen tai Innovation Homen neuvottelu- ja tapahtumatiloihin. Yritys- ja yksityistilaisuuksia voit järjestää myös Finlaysonin alueen ravintoloiden tiloissa, kuten Plevnassa, Il Sicilianossa, Speakeasyssa, Afganissa ja Bravo Plazassa, tai Werstaan kokous-, juhla- ja näyttelytiloissa. Myös Room Escape ja ZBase tarjoavat tapahtumallisia tilapalveluita.

Myyntitapahtuma Vooningissa. Vooninki on tila Finlaysonin alueella, jossa järjestetään erilaisia myyntitapahtumia, kulttuuritilaisuuksia ja näyttelyitä.

Vooninki

Vooningissa (Väinö Linnan aukio 13) järjestetään monipuolisesti erilaisia tapahtumia. Tilat ovat muunneltavissa ja soveltuvat hyvin esimerkiksi tapahtumille, kulttuuritilaisuuksille, näyttelyille ja pop-up -myyntitapahtumille. Vooninkiin on käynti Väinö Linnan aukiolta, tilat ovat katutasossa ja esteettömät kulkea.

Vooningin pinta-ala on 476 m² ja huonekorkeus 3,5 m. Samanaikaisesti sallittujen henkilöiden enimmäismäärä tilassa on 300. Tilassa on viisi siirreltävää seinäkettä sekä kaksi pitkää kiinteää seinää, jotka jakavat Vooningin kahdeksi erilliseksi isoksi saliksi. Vooningissa sijaitsee myös kalustevarasto, josta löytyy tapahtumakäyttöön mm. 40 isoa pöytää, 120 tuolia sekä useita A-standeja.

 

Katso Vooningin virtuaaliesittely Lataa Vooningin pohjakartta (.pdf)

Myyntitapahtuma Terdellä. Terde on tila Finlaysonin alueella, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

Terde

Terdessä (Väinö Linnan aukio 13) järjestetään muun muassa tapahtumia, pop up -myymälätoimintaa sekä näyttelyitä. Nimi tulee siitä, että tilan yhteydessä on ulkoterassi ja puutarha, jotka ovat kesäaikaan käytössä. Terde on kahdessa tasossa, ylätasanteelle kulku on esteetön.

Terden pinta-ala on 184 m². Samanaikaisesti sallittujen henkilöiden enimmäismäärä tilassa on 300. Terden katossa on kiinteä videotykki. Terde on tapahtumatiloistamme korkein: ylätasanteen huonekorkeus on 4 m ja alatasanteen 5,2 m.

 

 

Katso Terden virtuaaliesittely Lataa Terden pohjakartta tästä (.pdf)

Kesäinen konsertti Väinö Linnan aukiolla Finlaysonin alueella. Väinö Linnan aukiolla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia.

Väinö Linnan aukio

Etenkin kesäaikaan Väinö Linnan aukio on aktiivisessa tapahtumakäytössä. Aukiolla sijaitsee katettu 28 m² kokoinen esiintymislava sekä 40 katsomopenkkiä. Sähkö löytyy lavan takaa. Aukion maksimiosallistujamäärä on 500 henkilöä, lastentapahtumissa 400 henkilöä. Aukion tapahtumissa on huomioitava, että pelastustiet pysyvät avoimena ja tapahtumien aikana järjestäjä sulkee aukion liikenteeltä.

Väinö Linnan aukion lavan tarkemmat mitat:
Korkeus 3,4 m
Leveys 7 m
Syvyys 4 m

Taidenäyttely Mediatunnelissa Finlaysonin alueella. Mediatunnelissa järjestetään kuukausittain valokuvanäyttelyitä.

Mediatunneli

Mediatunnelin galleriaseinällä järjestetään vaihtuvia valokuvanäyttelyitä. Näyttelyaika on kuukausi. Näyttelytyöt kuratoidaan ja niiden tulee sopia julkiseen tilaan. Kukin näyttelyasettaja vastaa teosten ripustuksesta ja turvallisesta kiinnityksestä.

Pop up -tilat

Kysy mahdollisuudesta järjestää tapahtumia ajoittain vapaina olevissa pop up -tiloissa lähettämällä viesti minnailoilo@gmail.com.