Ravintolat ja kahvilat

Seikkaillessa Finlaysonin alueella, löydät monipuolisen ravintola- ja kahvilatarjonnan. Se kutsuu syömään, juomaan ja nauttimaan – ja rentoutumaan hyvässä seurassa. Kahvilat ja ravintolat löydät kätevästi Siperian liikekeskuksesta ja sen lähiympäristöstä.

Löydä makujen maailmat

Café & Bar KATTO

Café & Bar KATTO on ainutlaatuinen täysin gluteeniton kahvila. Tarjoamme arkisin lounasta ja sunnuntaisin Tampereen hienoimmista maisemista löytyy katettu brunssi! Otamme pöytävaraukset vastaan puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

cafekatto.fi Lounaslista

Pala Cafe

Pala Café tarjoaa olohuonemaisen tunnelman Finlaysonin tyylikkäästi modernisoidulla historiallisella alueella. Tule nauttimaan oman paahtimomme maukkaista kahveista, tuoreista leivistä ja herkuista sekä monipuolisesta lounaasta.

palacafe.fi Lounaslista

Panimoravintola Plevna

Panimoravintola Plevna tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä hyvän ruoan ja juoman ystäville. Ravintolan sydämessä toimiva panimo valmistaa käsityönä olutta, siideriä ja panimosimaa. Tervetuloa syömään, juomaan ja nauttimaan rennosta olutravintolatunnelmasta!

plevna.fi Lounaslista

Ravintola Afgan

Afgan on Tampereen ensimmäinen afganistanilainen ravintola, joka tarjoilee maistuvia buffet-lounaita ja iltaisin afganistanilaisia annoksia pöytiin tarjoiltuna.

afganravintola.fi Lounaslista

Ristorante Il Siciliano

Italialaisravintola Il Sicilianon tunnelmassa nautiskellaan hyvistä italialaisista raaka-aineista tunteella valmistettuja ruokia. Päivämme alkavat arkisin lounaalla ja meillä juhlitaan italialaiseen tapaan joka päivä.

siciliano.fi Lounaslista

Speakeasy Finlayson

Tervetuloa kaupungin parhaimpaan Chicken Wings -salakapakkaan! Poikkea nopealle tai viihdy pitkään. Arkisin ruoka- ja seurusteluravintolassamme tarjoillaan maukas kotiruokalounas. Iltaisin herkutellaan menun herkuilla, kuten burgereilla, siivillä ja salaattiannoksilla.

speakeasy.fi/finlayson Lounaslista

TAJ Indian Restaurant

TAJ Indian Restaurant tarjoaa autenttiset intialaiset liha-, kana-, kala-, kasvis- ja tandoor-ruoat lounas- ja a la carte -listalta. Tervetuloa nauttimaan maukkaasta ruoasta ja hyvästä tunnelmasta!

tajindianrestaurant.fi Lounaslista

Tivoli Smørrebrød & Øl

Ravintola Tivoli toivottaa sinut tervetulleeksi tanskalaisten voileipien ja skandinaavisten oluiden sekä muiden juomien maailmaan Tampereen Finlaysonilla.

tivolibar.fi Lounaslista

Ruokailun jälkeen jaksaa seikkailla

Ravintola- ja kahvilakierroksen jälkeen on varmasti energiaa kokeilla Finlaysonin alueen viihdetarjontaa. Miten olisi Room Escape Tampereen pakohuonepelit, jännittävä Vakoilumuseo tai viihdyttävä ZBase, jotka sopivat myös lapsiperheille!

Lue lisää viihde- ja vapaa-ajan palveluista