Tammerkoski ilta-auringossa. Taustalla Finlaysonin alueen tehdasrakennukset.

Muut palvelut

Finlaysonin alueelta löytyy myös monipuolinen valikoima yrityksiä ja palveluita. Eläväinen alue tarjoaa mielekästä tekemistä ja paljon tutkittavaa vierailijoille. Tervetuloa tutustumaan myös alueen palveluiden tuottajiin ja liikeyrityksiin.

Palveluntarjoajat alueella

Amazing City

Amazing City on kumppanisi kun haet toiminnallista ohjelmaa ryhmällesi, oli kyseessä sitten virkistyspäivä tai puhtaasti vapaa-ajan vietto. Kaupunkiseikkailut sekä tiimiseikkailut ovat innostavia vaihtoehtoja kaikenlaisille ryhmille, sekä myös matkailijat löytävät kanssamme ainutlaatuisia elämyksiä!
Kymmenien tuhansien asiakkaiden kokemuksella, ryhmille +500 henkeen saakka.

amazingcity.fi

Bravo Plaza

Juhlatila jossa onnistuvat mainiosti häät ja yritysjuhlat. Bravo Plazasta löytyy kaikki tarvittava välineistö onnistuneen koulutuksen tai kokouksen järjestämiseen. Voit myös vaikkapa järjestää tilaisuutesi ruokailun Bravo Plazassa tai tilata menu-vaihtoehdon Catering-palvelumme kautta omiin tiloihinne.

bravoplaza.fi

Muotia ja sisustustuotteita myymälässä Finlaysonin alueella. Suomalaista designia ja kodintekstiilejä.

BYPIAS

Myynnissämme olevat vaatteet, asusteet ja kodintekstiilit valmistetaan pääosin luonnon materiaaleista, mm. pellavasta, bambusta ja villasta. BYPIAS on lifestyle-konsepti ja kokonaisvaltainen elämys, jossa muoti ja sisustus yhdessä muodostavat lumoavan, harmonisen maailman. Laadukkaat luonnonmateriaalit sekä vastuullinen tuotantoketju ovat toimintamme keskiössä. Tervetuloa tutustumaan!

bypias.com

Fame Club

Tilava ja moderni yökerho tarjoaa vierailijoilleen unohtumattomia iltoja livekeikkojen ja baaritapahtumien muodossa. Kahdessa kerroksessa toimivassa Famessa on keskitytty erityisesti valoihin ja äänentoistoon, joten tanssilattialla päästään takuulla aitoon discon tunnelmaan. Monipuoliset vaihtuvat esiintyjät kruunaavat illan. Fame sijaitsee Media 54 -rakennuksen pohjakerroksessa Tammerkosken rannalla. Sisäänkäynti löytyy Satakunnansillan alta.

Lue lisää

Finla

Finla on 100 % suomalainen, asiakasyritystensä omistama työterveyden asiantuntija, joka tarjoaa palveluita asiakasyritysten henkilökunnalle.

finla.fi

Nojatuoleja, lamppuja ja kasveja Finlayson Meetings -kokouskeskuksessa. Tutustu täällä Finlayson Meetings -kokouskeskukseen.

Finlayson Meetings

Kokous- ja tapahtumakeskus tarjoaa uudenlaisia, innostavia tiloja ja palveluja esimerkiksi kokouksiin, tyhy- ja virkistyspäiviin, kick offeihin tai asiakastapaamisten järjestämiseen. Meillä on kymmenkunta erikokoista ja muuntojoustavaa tilaa, joista jokaisessa on oma uniikki sisustuksensa. Keskuksen yhteydessä olevat palvelut mahdollistavat onnistuneen tapahtuman, oli kyseessä sitten virallinen kokous tai rennompi iltajuhla, tai koko päivä aamiaisesta illanviettoon asti.

finlaysonmeetings.fi

Finlayson Oy

Finlayson on Suomen myydyin ja rakastetuin kodintekstiilivalmistaja. Skotlantilainen James Finlayson tupsahti vuonna 1820 Tampereelle, jossa silloin oli pari tuulen pieksemää tupaa ja valjastamaton koski. Tänä päivänä me Finlaysonilla olemme vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa historiaamme on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin varhaiset omistajamme.

finlayson.fi

Innovation Home

Innovation Home on enemmän kuin toimisto! Koti. Paikka, jossa voimme kokeilla, onnistua, erehtyä ja oppia. Jossa haluamme olla. Vaikka kaikilla tällaista kotia ei olisi ollutkaan, jokainen tunnistaa sellaisen paikan, kun sinne astuu sisälle. Koti löytyy sieltä, missä voimme olla vapaasti sellaisia kuin olemme. Hassuja, iloisia, luovia, tehokkaita, hiljaisia, surullisia, innostuneita, innostavia.

innovationhome.fi

Jalkaterapiapalvelut Ja Koulutettu Hieroja Pasi

Jalkaterapia palvelut kuten jalkojenhoidot, alaraajatutkimukset ja hoidon ohjaus. Yksilöllinen jalkojen perushoito sisältää ihon- ja kynsien hoidon, kartoituksen jalkojesi kunnosta ja tarvittavat ohjeet jalkojen omahoitoon. Jokainen käynti toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Saatavilla myös Klassinen hieronta, Hermoratahieronta, Faskia käsittelyt, purentalihashieronta ja urheiluhieronta. Meillä käy myös E-passi.

hierojapasileppanen.fi

Karkkimeri

Karkkimeri on karkki- ja herkkukauppa, jossa on laaja valikoima irtokarkkeja sekä popcornmausteita, sokerittomia ja gluteenittomia irtokarkkeja, lelukarkkeja ja paljon muuta.

karkkimeri.fi

Kohtaamisia. -tila

Studiotilassa tuotetaan livelähetyksiä ja videoita tamperelaisille työnhakijoille ja työnantajille. Tavoitteena on luoda edellytyksiä osaavan työvoiman ja työn kohtaamiselle. Tapahtumia suunnitellaan myös yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Kohtaamisia tarkoittaa paneelikeskusteluja, tietoiskuja sekä työntekijöitä kaipaavien toimialojen esittelyjä.

tampere.fi

Kultasepän Verstas Aurifaber

Teemme korusi tilaustyönä toiveittesi mukaan. Meiltä myös käsinkaiverrukset ja korjaukset. Olemme erikoistuneet tilauksesta tehtäviin uniikkikoruihin, jotka toteutetaan asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaan tai yhdessä suunnitellen. Kaikki korut kertovat kantajansa tarinaa ja persoonaa, ja meiltä saat aina yksilöllisen laatukorun, jollaista ei toista tule vastaan.

aurifaber.fi

Lidl

Ruokakauppa Lidl tarjoaa kattavan valikoiman kotimaisia hittejä ja kansainvälisiä suosikkeja sinulle, joka haluat tehdä ostoksesi edullisesti ja vaivattomasti. Hemmottele makuhermojasi paistopisteemme uunituoreilla herkuilla ja korjaa sesongin sato talteen HeVi-osastollamme – uusi toimitus hedelmiä ja vihanneksia saapuu myymäläämme päivittäin.

lidl.fi

Mehiläinen

Lääkärikeskus Mehiläinen Tampere Finlayson toimii viihtyisissä toimitiloissa osoitteessa Itäinenkatu 3 tarjoten kattavasti palveluita: Erikois-, yleislääkäri- ja työterveyspalvelut sekä sairaala leikkauspotilaille. Saman katon alta löytyvät myös Hammas Mehiläisen palvelut. Lääkärikeskuksessa toimii myös lastenlääkäriasema. Lääkäreiden lisäksi vastaanottoa pitävät mm. psykologit ja fysioterapeutit.

mehilainen.fi

Mehiläinen Tampere Polttimonkatu Työterveys

Toimipiste sijaitsee aivan Tampereen Mehiläisen päätoimipisteen Finlaysonin vieressä. Palvelemme kaikkia Mehiläisen työterveyshuollon asiakkaita. Toimipisteessä työskentelevät moniammatillinen joukko, johon kuuluu työterveyslääkäreitä, työterveyshoitajia, työfysioterapeutteja sekä työpsykologeja. Diagnostikkaan liittyvät palvelut kuten laboratorio ja kuvantamisen palvelut hoituvat sujuvasti viereisessä Finlaysonin toimipisteessä.

mehilainen.fi

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT: Yrityskylä Alakoulu Pirkanmaa

NYTin Yrityskylä Alakoulu on kuudesluokkalaisten oma yhteiskunta, pienoiskaupunki, jossa oppilaat työskentelevät omassa ammatissaan saaden palkkaa tekemästään työstä. Lisäksi oppilas toimii kuluttajana ja kansalaisena osana suomalaista yhteiskuntaa oman Yrityskylä-päivänsä aikana. Yrityskylään tullaan yhdessä oman luokan ja opettajan kanssa oppimaan taloudesta, työelämästä, yrittäjyydestä ja yhteiskunnasta. 

  

nuortennyt.fi

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT: Yrityskylä Yläkoulu Pirkanmaa

NYTin Yrityskylä Yläkoulu on pelillisyyteen perustuva oppimiskokonaisuus taloudesta, työelämästä ja yrittäjyydestä Pirkanmaan yhdeksäsluokkalaisille. Yrityskylä Yläkoulu on elämyksellinen peliareena, jossa yhdeksäsluokkalaiset johtavat kilpaa yrityksiä kansainvälisillä markkinoilla ja harjoittelevat innostavalla tavalla myyntineuvottelutaitojaan sekä tiimityöskentelyä oman luokkansa kesken.

nuortennyt.fi

P-Plevna Finnpark

Plevnan pysäköintilaitos: älykkäitä, liikkumista helpottavia pysäköinnin palveluja. Tehdään liikkuminen, toimiminen ja pysäköinti mahdollisimman sujuvaksi. Toimivassa kaupungissa ihmiset liikkuvat ja pysäköivät ajoneuvonsa itseään ja luontoa kuormittamatta; ei stressiä asioiden hoitamisesta arjen kiireessä, eikä huonoa omatuntoa turhasta ajelusta.

finnpark.fi

Posti

Postin pakettiautomaatti sijaitsee TR 9 Seelanti -rakennuksen katutasossa Lidlin myymälän kassalinjan takana olevalla käytävällä. Käynti käytävälle kassalinjan päässä olevasta ovesta.

posti.fi

Shen Garden

Finlaysonin alueelta löydät hyvinvoinnin keitaan, Shen Gardenin. Lukujärjestyksessämme vuorottelevat esimerkiksi erilaiset joogatunnit ja pilates, joita maustavat mm. aamudiscot sekä erilaiset kehon ja mielen hyvinvointia ruokkivat tapahtuvat. Shen Gardenin hoitohuoneissa pääset hoivaamaan itseäsi myös mm. akupunktiolla, fysioterapialla sekä erilaisin rentoutushoidoin. 4B-kerroksen upean joogasalimme näkymät avautuvat Finlaysonin pihoille, hoitohuoneissa puolestaan aistit Tammerkosken pauhun Vapriikki-näkymin. 

shengarden.fi

Tampereen musiikkiterapia Taina Peltola

Kuntoutusta musiikin avulla eri asiakasryhmille. Olen erikoistunut erityisesti neurologiseen kuntoutukseen ja annan myös neuropsykiatrista valmennusta. Kaikkien asiakkaiden kanssa tehdään yksilöllinen kuntoutussuunnitelma, jota tarkastellaan säännöllisin väliajoin.

tampereenmusiikkiterapia.fi