Ihmisiä istumassa Finlaysonin alueen katolla. Finlaysonin alueella järjestetään kattokävelyitä. Kävelyillä voi ihailla maisemia Tampereen kattojen yllä.

Kattokävelyt Finlaysonin alueella

i
kattokävely, opastukset

Tervetuloa ihailemaan Suomen parhaita maisemia Tampereen kattojen ylle! Roof Walk Finlayson Area -kattokävely on ollut huippusuosittu aktiviteetti Tampereella jo useana kesänä. Kattokävelyreitti sijoittuu historiallisen Finlaysonin alueen tehdasrakennusten katolle, josta on mykistävät näköalat Suomen vetovoimaisimman keskusta-alueen ylle. Uudistetulla reitillä pääsee ihailemaan maisemia myös tunnelmallisen tehdasalueen suuntaan. Ikonisen Finlaysonin tehdaskyltin edessä napataan kesän sykähdyttävimmät kuvat ja ihastellaan Tammerkosken kansallismaisemaa. 

Kattokävelyllä kuljetaan oppaan johdolla turvavaljaissa, ja samalla kuulokkeista kuullaan tarinoita kaupungin ja Finlaysonin alueen historiasta sekä kaupunkimaiseman yksityiskohdista. Uutuutena tarinat voi kuunnella puhtaasti tampereenkiälellä, eli Tampereen murteella puhuttuna. Puhujina ja tarinoiden höysteiden tekijänä ovat mm. tampereenkiälisistä uutisistakin tutut Hönttä ja Toippari. 

Paikat varataan etukäteen, joten varmistathan pääsysi osoitteesta: roofwalk.fi

Tutustu lisää kierroksiin

Amazing city