Finlayson Specials

Finlayson Specials -tapahtumat täyttävät heinäkuun tunnelmalliset kesäillat improteatterilla, konserteilla ja runofolkilla 6.7.–27.7. Tervetuloa elämysten pariin joka heinäkuun torstai klo 18 Väinö Linnan aukiolle. Vapaa pääsy.

6.7. – 27.7.
i
Suomi
Suomi, improteatteri, konsertti, musiikki

OK TEN English Improv Show

TO 6.7.

OK TEN on tamperelainen neljän ystävyksen improryhmä, johon kuuluvat Patrik Alapirtti, Janne Lesonen, Pyry Qvick ja Jutta Tilvis. Heidän intohimonaan on arvioida kaikkea mahdollista: muun muassa ufokonferensseja, toisia treffejä, huonoja reality-ohjelmia ja hiphop-musiikin uusimpia trendejä. OK TEN Improv Show esitetään englannin kielellä.

OK TEN is an improvisational theater group of four friends Patrik Alapirtti, Janne Lesonen, Pyry Qvick ja Jutta Tilvis. Their passion is to give reviews on everything and anything: UFO conferences, second dates, bad reality TV shows and the latest trends of hip hop music. OK TEN Improv show is in English.

Einoa Duo

TO 13.7.

Einoa on laulaja Elina Arlinin luotsaama runofolk-yhtye, joka esittää Eino Leinon teksteihin pohjautuvaa musiikkia. Einoan musiikki on tyyliltään folkia, jossa on elementtejä laulelmasta sekä paljon tilaa taitaville instrumentalisteille. Einoa näyttää, että se kykenee hienovaraisella tavalla uuttamaan säveliin levollista tyyneyttä. Musiikista välittyy niin toivo, rauha kuin rakkauskin.

Einoa Duo:

Elina Arlin (laulu, kitara)

Henna-Maija Kuki (haitari)

Juhani Tikkanen

TO 20.7.

Juhani Tikkanen on laulaja-lauluntekijä, jonka persoonallinen lauluääni ihastuttaa.

Monet Tikkasen laulut, mm. ”Vuosia” ja ”Mitä ois tietää” ovat soineet tiuhaan valtakunnallisissa radioissa. Juhanilla on upea taito tarjota jokaisella keikallaan yleisölle sekä iloa ja naurua että myös lohtua.

Johanna Debreczeni & Unelmavävyt

TO 27.7.

Johanna Debreczeni on suomalainen iskelmälaulaja. Hänet kruunattiin tangokuningattareksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2004. Johanna tunnetaan tanssittajana, jonka ohjelmisto on vakuuttanut niin keikkajärjestäjät kuin tanssijat. Tanssikengät jalkaan ja Väinö Linnan aukiolle rohkeasti myös tanssimaan!

Muutokset mahdollisia. 

Ohjelman tarjoaa Finlaysonin alue. 

Tutustu etukäteen alueeseen www.finlaysoninalue.fi