Lasten Finlayson -konsertit

Tervetuloa riemastuttaviin lastenkonsertteihin tiistaisin 20.6.–1.8. klo 14 Väinö Linnan aukiolle. Vapaa pääsy.

20.6. – 1.8.
i
Suomi
Suomi, lasten tapahtumat

Soiva syli -muskarikonsertit

Ti 20.6. klo 14 ja 15
Väinö Linnan aukio

Petra ja Pekko Käppi, Kulttuuriosuuskunta Uulu

Soiva syli -muskarikonsertit käynnistävät jo perinteisesti Lasten Finlaysonin kesän Väinö Linnan aukiolla. Konsertti laulattaa ja leikittää erityisesti pikkuväkeä. Ohjelmistossa kuullaan uusia sekä vanhoja lasten- ja kansanlauluja.  Yhden muskarikonsertin kesto on 30 min.

Lisätietoja: uulu.fi

 

Orffit

Ti 27.6. klo 14
Väinö Linnan aukio

Hannu Sepponen: lyömäsoittimet, laulu

Matti Pollari: saksofoni, haitari, laulu

Kimmo Ojala: kitara, laulu

Tässä konsertissa ei todellakaan ole yläikärajaa! Kalpea rutiini ja ankea kaavoihin kangistuminen loistavat poissaolollaan, kun trio antaa soitannan värittää arjen harmautta. Joidenkin tarkkailijoiden mukaan Orffien musiikki auttaa jopa huumorintajuttomuuteen. Orffit on vieraillut sadoissa kouluissa ja päiväkodeissa, mutta on edelleen elohopeamaisen innostunut tehtävästään. Orffien musiikillinen tehtävä liittyy iloon, toivoon, erilaisuudesta nauttimiseen ja musiikista voimaantumiseen! Konsertin kesto on 40 min.

Lisätietoja: orffit.net

Siina & Taikaradio -Duo

Ti 4.7. klo 14
Väinö Linnan aukio 

Siina Hirvonen: laulu, viulu, kantele ja leikitys  

Juha Yli-Knuuttila: kitara ja laulu  

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän! Siina & Taikaradio -Orkesterin Duo kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin! Laulubussi kulkee laulubensalla, joten kaikkien lauluapua tarvitaan. Minkälainen musiikkiseikkailu meitä odottaa ja keitä tapaamme vauhdikkaalla laulumatkalla? Konsertin kesto on 40 min. 

Lisätietoja: siinahirvonen.fi

Mölyapinat-lastenorkesteri

Ti 11.7.  klo 14
Väinö Linnan aukio

Bändissä apinoivat   

Möykkä-Make: laulu, kitara, järjestys 
Mökä: rummut, huuto, voimailu 
Muka: basso, nukkuminen, banaanit  

Mölyapinat soittavat menevää, uutta, koko perheen musiikkia, joka pistää peput heilumaan! Mölyapinat-keikalla on paljon yhdessä laulamista ja vuorovaikutusta. Myös hieman teatteria. Mölyapinat soittavat pääasiassa omia kappaleita, mutta setissä mukana on myös tuttuja biisejä, joihin on tehty omat sanat. Konsertin kesto on 40 min. 

Lisätietoja: magnumlive.fi/esiintyjat/molyapinat

Loiskis Trio

TI 18.7. klo 14
Väinö Linnan aukio  

Loiskis parhaat -konsertissa kuullaan ja lauletaan yhdessä niin lastenmusiikin ikivihreitä kuin uudempiakin sävelmiä. Konsertti on myös lastenlaulujen yhteislaulutilaisuus! Loiskis loihtii valloittavan tunnelman konserteissaan niin lapsille kuin aikuisille. Konserteissa soi useita eri instrumentteja monilla eri musiikkityyleillä. Siitä keittyy herkullinen Loiskis-soppa ja -soundi, musiikillinen ilottelu. Yleisö pääsee aina osallistumaan – laulamaan, leikkimään ja hupsuttelemaan. Loiskis innostaa ja yllättää varmasti – joskus jopa itsensä! Konsertin kesto on 40 min. 

Lisätietoja: loiskis.fi 

Mimmit Duo

Ti 25.7. klo 14
Väinö Linnan aukio   

Mimmit on riemastuttavan hauska kahden sisaruksen muodostama lastenyhtye. Mimmit pulppuavat laulua, tanssia ja puhetta ja saavat kuuntelijat taatusti hyvälle tuulelle. Duon lavaenergia tempaa mukaansa niin lapset kuin aikuiset. Mimmit ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia myös mm. animaatioissa ja kirjoissa. Konsertin kesto on 40 min. 

Lisätietoja: mimmit.com   

 

Höpinätötterö

Ti 1.8. klo 14
Väinö Linnan aukio  

Janne Laurila: kitara & laulu   

Joonas Keskinen: kontrabasso & laulu  

Höpinätötterö on lastenmusiikkiduo, jonka vinkeä show tarjoilee hupia ja huumoria koko perheelle. Orkesterissa laulavat ja soittavat Janne Laurila ja Joonas Keskinen, jotka loihtivat ilmoille kaikenlaista hyväntuulista ja iloista höpinää! Konsertin kesto on 40 min. 

Lisätietoja: facebook.com/hopinatottero

 

 

Ohjelmamuutokset mahdollisia. 

Lastenkonsertit tarjoaa Finlaysonin alue. 

Tutustu etukäteen alueeseen www.finlaysoninalue.fi