Lasten Finlayson -konsertit

Tervetuloa riemastuttaviin lastenkonsertteihin tiistaisin 25.6.–6.8. klo 14 Väinö Linnan aukiolle. Vapaa pääsy.

25.6 – 6.8
i
lasten tapahtumat

Ti 25.6. Klovni Dodo & Loiskis trio

Monipuolisessa Loiskis-orkesterissa soi useita eri instrumenttia monilla eri musiikkityyleillä. Dodon esitys puolestaan perustuu sanattomaan mimiikkaan maustettuna erilaisilla sirkustaidoilla! 

 

Ti 2.7. Kengurumeininki

Maamme pomppuykkönen, Kengurumeininki, on hauskuuttanut lapsia ja heidän vanhempiaan yli 4000 keikalla ympäri maata. Ryhmä pomppii eteenpäin alati kasvavalla innolla ja energialla! 

Ti 9.7. Palomestari Ruisku

Palomestari Ruisku tempaa vauhdikkaaseen esitykseen kaikki mukaansa. Mitä pitääkään sisällään mm. liikuntatunti lasten avustuksella?  

Ti 16.7. Henna & Supersankarit

Henna & Supersankarit esittää uusia rytmi- ja kansanmusiikkipoljentoisia lastenlauluja, joiden mukana on helppo laulaa, tanssia, leikkiä ja nauraa!  

Ti 23.7. Orffit

Rutiinit ja kaavoihin kangistuminen loistavat poissaolollaan, kun trio antaa soitannan värittää arjen harmautta. Joidenkin tarkkailijoiden mukaan Orffien musiikki auttaa jopa huumorintajuttomuuteen! 

Ti 30.7. Moottörin Jyrinä

Hevibändi Moottörin Jyrinä soittaa runsaasti käännöskovereita ja meininki lavalla on hyväntuulisen hauskaa. Mikä voisi olla parempaa kuin kuunnella omia vanhoja suosikkeja omien lasten kanssa?  

Ti 6.8. Mimmit duo

Mimmit on riemastuttava kahden sisaruksen muodostama lastenyhtye. Mimmit pulppuavat laulua, tanssia ja puhetta ja saavat kuuntelijat taatusti hyvälle tuulelle. Yhtyeen ilmava luomusoundi on balsamia myös vanhempien korville.