Tammerkoski ilta-auringossa. Taustalla Finlaysonin alueen tehdasrakennukset.

Alueen yritykset

Finlaysonin alue tarjoaa kodin yli 100 eri aloilla toimivalle yritykselle kätevästi keskustan tuntumassa.

Liikkeet ja palvelut

Amazing City

Amazing City on kumppanisi kun haet toiminnallista ohjelmaa ryhmällesi, oli kyseessä sitten virkistyspäivä tai puhtaasti vapaa-ajan vietto. Kaupunkiseikkailut sekä tiimiseikkailut ovat innostavia vaihtoehtoja kaikenlaisille ryhmille, sekä myös matkailijat löytävät kanssamme ainutlaatuisia elämyksiä!
Kymmenien tuhansien asiakkaiden kokemuksella, ryhmille +500 henkeen saakka.

amazingcity.fi

Bravo Plaza

Juhlatila jossa onnistuvat mainiosti häät ja yritysjuhlat. Bravo Plazasta löytyy kaikki tarvittava välineistö onnistuneen koulutuksen tai kokouksen järjestämiseen. Voit myös vaikkapa järjestää tilaisuutesi ruokailun Bravo Plazassa tai tilata menu-vaihtoehdon Catering-palvelumme kautta omiin tiloihinne.

bravoplaza.fi

Muotia ja sisustustuotteita myymälässä Finlaysonin alueella. Suomalaista designia ja kodintekstiilejä.

BYPIAS

Myynnissämme olevat vaatteet, asusteet ja kodintekstiilit valmistetaan pääosin luonnon materiaaleista, mm. pellavasta, bambusta ja villasta. BYPIAS on lifestyle-konsepti ja kokonaisvaltainen elämys, jossa muoti ja sisustus yhdessä muodostavat lumoavan, harmonisen maailman. Laadukkaat luonnonmateriaalit sekä vastuullinen tuotantoketju ovat toimintamme keskiössä. Tervetuloa tutustumaan!

bypias.com

Fame Club

Tilava ja moderni yökerho tarjoaa vierailijoilleen unohtumattomia iltoja livekeikkojen ja baaritapahtumien muodossa. Kahdessa kerroksessa toimivassa Famessa on keskitytty erityisesti valoihin ja äänentoistoon, joten tanssilattialla päästään takuulla aitoon discon tunnelmaan. Monipuoliset vaihtuvat esiintyjät kruunaavat illan. Fame sijaitsee Media 54 -rakennuksen pohjakerroksessa Tammerkosken rannalla. Sisäänkäynti löytyy Satakunnansillan alta.

Lue lisää

Finla

Finla on 100 % suomalainen, asiakasyritystensä omistama työterveyden asiantuntija, joka tarjoaa palveluita asiakasyritysten henkilökunnalle.

finla.fi

Nojatuoleja, lamppuja ja kasveja Finlayson Meetings -kokouskeskuksessa. Tutustu täällä Finlayson Meetings -kokouskeskukseen.

Finlayson Meetings

Kokous- ja tapahtumakeskus tarjoaa uudenlaisia, innostavia tiloja ja palveluja esimerkiksi kokouksiin, tyhy- ja virkistyspäiviin, kick offeihin tai asiakastapaamisten järjestämiseen. Meillä on kymmenkunta erikokoista ja muuntojoustavaa tilaa, joista jokaisessa on oma uniikki sisustuksensa. Keskuksen yhteydessä olevat palvelut mahdollistavat onnistuneen tapahtuman, oli kyseessä sitten virallinen kokous tai rennompi iltajuhla, tai koko päivä aamiaisesta illanviettoon asti.

finlaysonmeetings.fi

Finlayson Meetings

Kokous- ja tapahtumakeskuksen kahvila-ravintola on kaikille avoinna lounaasta alkuiltaan asti. Tarjolla on joka arkipäivä raikas salaattilounas, jonka henkilökuntamme rakentaa toiveiden mukaisesti laadukkaista raaka-aineista myös erikoisruokavaliot huomioiden. Tarjolla on lisäksi maistuvia herkkuja vitriinistä: kakkuja, piirakoita, täytettyjä leipiä, leivonnaisia ja raikkaita smoothieita. Mukana on myös vaihtuvia herkkuja kauden mukaisesti.

finlaysonmeetings.fi Lounaslista

Finlayson Oy

Finlayson on Suomen myydyin ja rakastetuin kodintekstiilivalmistaja. Skotlantilainen James Finlayson tupsahti vuonna 1820 Tampereelle, jossa silloin oli pari tuulen pieksemää tupaa ja valjastamaton koski. Tänä päivänä me Finlaysonilla olemme vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa historiaamme on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin varhaiset omistajamme.

finlayson.fi

Popcornia elokuvateatteri Finnkino Plevnassa. Tutustu täällä Finlaysonin alueen aktiviteetteihin.

Finnkino Plevna

Nauti elokuvista Finnkino Plevnassa, joka sijaitsee 1800-luvulta peräisin olevassa Plevnan kutomorakennuksessa. Elokuvateatterin kymmenen salia tarjoavat katsojille ylivoimaisen elokuvaelämyksen.

finnkino.fi

Grafiikanpaja Himmelblau

Grafiikanpajan yhteydessä on tilava galleria, jossa on esillä vaihtuvia näyttelyitä tasokkailta taiteilijoilta. Himmelblau vastaa myös Finlayson Art Arean -taidetapahtumasta, joka levittäytyy kesäisin ympäri Finlaysonin aluetta.

himmelblau.fi

Innovation Home

Innovation Home on enemmän kuin toimisto! Koti. Paikka, jossa voimme kokeilla, onnistua, erehtyä ja oppia. Jossa haluamme olla. Vaikka kaikilla tällaista kotia ei olisi ollutkaan, jokainen tunnistaa sellaisen paikan, kun sinne astuu sisälle. Koti löytyy sieltä, missä voimme olla vapaasti sellaisia kuin olemme. Hassuja, iloisia, luovia, tehokkaita, hiljaisia, surullisia, innostuneita, innostavia.

innovationhome.fi

Jalkaterapiapalvelut Ja Koulutettu Hieroja Pasi

Jalkaterapia palvelut kuten jalkojenhoidot, alaraajatutkimukset ja hoidon ohjaus. Yksilöllinen jalkojen perushoito sisältää ihon- ja kynsien hoidon, kartoituksen jalkojesi kunnosta ja tarvittavat ohjeet jalkojen omahoitoon. Jokainen käynti toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Saatavilla myös Klassinen hieronta, Hermoratahieronta, Faskia käsittelyt, purentalihashieronta ja urheiluhieronta. Meillä käy myös E-passi.

hierojapasileppanen.fi

Karkkimeri

Karkkimeri on karkki- ja herkkukauppa, jossa on laaja valikoima irtokarkkeja sekä popcornmausteita, sokerittomia ja gluteenittomia irtokarkkeja, lelukarkkeja ja paljon muuta.

karkkimeri.fi

Kohtaamisia. -tila

Studiotilassa tuotetaan livelähetyksiä ja videoita tamperelaisille työnhakijoille ja työnantajille. Tavoitteena on luoda edellytyksiä osaavan työvoiman ja työn kohtaamiselle. Tapahtumia suunnitellaan myös yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Kohtaamisia tarkoittaa paneelikeskusteluja, tietoiskuja sekä työntekijöitä kaipaavien toimialojen esittelyjä.

tampere.fi

Kultasepän Verstas Aurifaber

Teemme korusi tilaustyönä toiveittesi mukaan. Meiltä myös käsinkaiverrukset ja korjaukset. Olemme erikoistuneet tilauksesta tehtäviin uniikkikoruihin, jotka toteutetaan asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaan tai yhdessä suunnitellen. Kaikki korut kertovat kantajansa tarinaa ja persoonaa, ja meiltä saat aina yksilöllisen laatukorun, jollaista ei toista tule vastaan.

aurifaber.fi

Lidl

Ruokakauppa Lidl tarjoaa kattavan valikoiman kotimaisia hittejä ja kansainvälisiä suosikkeja sinulle, joka haluat tehdä ostoksesi edullisesti ja vaivattomasti. Hemmottele makuhermojasi paistopisteemme uunituoreilla herkuilla ja korjaa sesongin sato talteen HeVi-osastollamme – uusi toimitus hedelmiä ja vihanneksia saapuu myymäläämme päivittäin.

lidl.fi

Mehiläinen

Lääkärikeskus Mehiläinen Tampere Finlayson toimii viihtyisissä toimitiloissa osoitteessa Itäinenkatu 3 tarjoten kattavasti palveluita: Erikois-, yleislääkäri- ja työterveyspalvelut sekä sairaala leikkauspotilaille. Saman katon alta löytyvät myös Hammas Mehiläisen palvelut. Lääkärikeskuksessa toimii myös lastenlääkäriasema. Lääkäreiden lisäksi vastaanottoa pitävät mm. psykologit ja fysioterapeutit.

mehilainen.fi

Mehiläinen Tampere Polttimonkatu Työterveys

Toimipiste sijaitsee aivan Tampereen Mehiläisen päätoimipisteen Finlaysonin vieressä. Palvelemme kaikkia Mehiläisen työterveyshuollon asiakkaita. Toimipisteessä työskentelevät moniammatillinen joukko, johon kuuluu työterveyslääkäreitä, työterveyshoitajia, työfysioterapeutteja sekä työpsykologeja. Diagnostikkaan liittyvät palvelut kuten laboratorio ja kuvantamisen palvelut hoituvat sujuvasti viereisessä Finlaysonin toimipisteessä.

mehilainen.fi

P-Plevna Finnpark

Plevnan pysäköintilaitos: älykkäitä, liikkumista helpottavia pysäköinnin palveluja. Tehdään liikkuminen, toimiminen ja pysäköinti mahdollisimman sujuvaksi. Toimivassa kaupungissa ihmiset liikkuvat ja pysäköivät ajoneuvonsa itseään ja luontoa kuormittamatta; ei stressiä asioiden hoitamisesta arjen kiireessä, eikä huonoa omatuntoa turhasta ajelusta.

finnpark.fi

Pala Cafe

Pala Café tarjoaa olohuonemaisen tunnelman Finlaysonin tyylikkäästi modernisoidulla historiallisella alueella. Tule nauttimaan oman paahtimomme maukkaista kahveista, tuoreista leivistä ja herkuista sekä monipuolisesta lounaasta.

palacafe.fi Lounaslista

Baarimikko ja olut. Panimoravintola Plevnassa on saatavilla erilaisia oluit ja tuhtia ruokaa.

Panimoravintola Plevna

Panimoravintola Plevna tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä hyvän ruoan ja juoman ystäville. Ravintolan sydämessä toimiva panimo valmistaa käsityönä olutta, siideriä ja panimosimaa. Tervetuloa syömään, juomaan ja nauttimaan rennosta olutravintolatunnelmasta!

plevna.fi Lounaslista

Posti

Postin pakettiautomaatti sijaitsee TR 9 Seelanti -rakennuksen katutasossa Lidlin myymälän kassalinjan takana olevalla käytävällä. Käynti käytävälle kassalinjan päässä olevasta ovesta.

posti.fi

Ravintola Afgan

Afgan on Tampereen ensimmäinen afganistanilainen ravintola, joka tarjoilee maistuvia buffet-lounaita ja iltaisin afganistanilaisia annoksia pöytiin tarjoiltuna.

afganravintola.fi Lounaslista

Ristorante Il Siciliano

Italialaisravintola Il Sicilianon tunnelmassa nautiskellaan hyvistä italialaisista raaka-aineista tunteella valmistettuja ruokia. Päivämme alkavat arkisin lounaalla ja meillä juhlitaan italialaiseen tapaan joka päivä.

siciliano.fi Lounaslista

Ihmisiä istumassa Finlaysonin alueen katolla. Finlaysonin alueella järjestetään kattokävelyitä. Kävelyillä voi ihailla maisemia Tampereen kattojen yllä.

Roof walk Finlayson Area

Roof Walk Finlayson Area on ainutlaatuinen kattokävelyelämys, jossa pääset näkemään ja kokemaan Tampereen historiaa ja maisemia aivan uudenlaisesta näkökulmasta Finlaysonin alueen historiallisten rakennusten katoilta käsin.

roofwalk.fi

Room Escape Tampere

Itäisen kadun päässä sijaitsee Tampereen suurin pakohuonekeskus. 5. kerroksessa on yhteensä kahdeksan pelihuonetta, joista kaikki soveltuvat myös lapsiperheille.

roomescape.fi

Shen Garden

Finlaysonin alueelta löytyy oma hyvinvoinnin keidas, Shen Garden. Säännöllisistä viikkotunneista löydät esimerkiksi joogaa ja pilatesta, joita maustavat mm. aamudiscot sekä erilaiset kehon ja mielen hyvinvointia ruokkivat tapahtuvat. Shen Gardenilla pääset hoivaamaan itseäsi myös mm. akupunktiolla sekä kosmeettisilla gua sha -hoidoilla. 4B-kerroksen upean joogasalimme näkymät avautuvat Finlaysonin pihoille, hoitotilassa puolestaan aistit kosken pauhun Vapriikki-näkymin.

shengarden.fi

Speakeasy Finlayson

Tervetuloa kaupungin parhaimpaan Chicken Wings -salakapakkaan! Poikkea nopealle tai viihdy pitkään. Arkisin ruoka- ja seurusteluravintolassamme tarjoillaan maukas kotiruokalounas. Iltaisin herkutellaan menun herkuilla, kuten burgereilla, siivillä ja salaattiannoksilla.

speakeasy.fi/finlayson Lounaslista

TAJ Indian Restaurant

TAJ Indian Restaurant tarjoaa autenttiset intialaiset liha-, kana-, kala-, kasvis- ja tandoor-ruoat lounas- ja a la carte -listalta. Tervetuloa nauttimaan maukkaasta ruoasta ja hyvästä tunnelmasta!

tajindianrestaurant.fi Lounaslista

Tampereen musiikkiterapia Taina Peltola

Kuntoutusta musiikin avulla eri asiakasryhmille. Olen erikoistunut erityisesti neurologiseen kuntoutukseen ja annan myös neuropsykiatrista valmennusta. Kaikkien asiakkaiden kanssa tehdään yksilöllinen kuntoutussuunnitelma, jota tarkastellaan säännöllisin väliajoin.

tampereenmusiikkiterapia.fi

Tehdaspuutarha

Finlaysonin alueen hurmaavat kasvit: Tehdaspuutarhan lukuisat istutukset tekevät Finlaysonin alueesta vehreän ja elävän. Puutarha kasvaa vuosi vuodelta, ja sen tavoitteena on edistää luonnon monimuotoisuutta urbaanissa kaupunkiympäristössä ja opettaa ekosysteemin toimintaa. Puutarha on koettavissa ympäri vuoden, joten se elää ja muuttuu muun luonnon mukana. Kasveja pääset maistamaan katolla sijaitsevan Café & Bar KATTOn tuotteissa!

 

Lue lisää

Tivoli Smørrebrød & Øl

Ravintola Tivoli toivottaa sinut tervetulleeksi tanskalaisten voileipien ja skandinaavisten oluiden sekä muiden juomien maailmaan Tampereen Finlaysonilla.

tivolibar.fi Lounaslista

Työväenmuseo Werstas

Werstaalla vierailu on nostalginen kokemus. Lapsuudenmuistot palautuvat mieleen, kun näyttelyistä tavataan tuttuja, entisestä työpaikasta, kodista tai mummolasta muistuttavia esineitä. Monipuoliset näyttelyt ja vilkas tapahtumatoiminta takaavat, että koettavaa ja nähtävää riittää. Museoon on aina vapaa pääsy.

tyovaenmuseo.fi

Unfold Finlayson

Seikkailupeli ryhmille. Luovaa ongelmanratkaisua, ryhmätyötä, uniikkeja paikkoja ja upeita maisemia Tampereen historiallisessa sydämessä. Unfold on seikkailupeli Finlaysonin 200-vuotiaan tehdasalueen yleisöltä suljetuissa torneissa ja tunneleissa.

unfold.fi

Vakoilumuseo

James Bond ja muut fiktiiviset agentit ovat syntyneet esikuvista. Vakoilumuseo on paikka, jossa tutustut näihin todellisiin ihmisiin välineineen. Aiheeltaan Suomen ainoa erikoismuseo tarjoaa ikimuistoisia ja ainutlaatuisia elämyksiä.

vakoilumuseo.fi

ZBase viihdekeskus Finlaysonin alueella. Ihmisiä pelaamassa pelikoneita.

Viihdekeskus ZBase

ZBase tarjoaa paljon aktiivista tekemistä! Pelaa porukalla lasertaistelupeliä tai ihastele ja pelaa pohjoismaiden suurinta aitojen arcade-pelien kokoelmaa. Baari tarjoilee virvokkeet pelien lomaan anniskeluoikeuksin. ZBasessa voi viettää hauskaa aikaa niin kaveriporukalla kuin koko perheen voimin. Kivaa tekemistä löytyy myös erilaisille ryhmille.

zbase.fi