Täällä olet osa elämystä – Finlaysonin alue osana Kulttuurikehää!

Kulttuurikehältä löydät monet kulttuurikohteet ja palvelut

Luova kaupunkialue Tampereella


Finlaysonin alue on osa Tampereen uutta Kulttuurikehää. Kulttuurikehältä löytyvät Tampereen läntisen keskustan monet kulttuurikohteet ja palvelut. Alueelle ja digitaaliselle kartalle merkityt reitit ohjaavat kulkijaa ja niiden varrella nivoutuvat yhteen Tampereen ainutlaatuinen historia, arkkitehtuuri ja ympäristö. Kulttuurikehä tarjoaa mutkattomia elämyksiä kulttuurin äärellä: tapahtumia, nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden niin paikallisille kuin vierailijoillekin. 
 

Kulttuurikehän alueelle on tiivistynyt harvinaisen paljon museoita, arkkitehtuurikohteita ja julkista taidetta, jotka kohtaavat alueen monet kahvilat, ravintolat, myymälät ja muut palvelut tarjoten aina jotain uutta, yllättävää ja inspiroivaa! Finlaysonin alue onkin kulttuurikohteineen ja palveluineen luonteva ja merkittävä osa Kulttuurikehää.  

Finlaysonin alue, kuten kaikki kehän kohteet, ovat helposti saavutettavissa kävellen ja kiireettä omaan tahtiin kuljeskellen. Oppaanasi toimii digitaalinen kartta, jonka avulla alueella on helppo suunnistaa.   

Lue lisää:

Tietoa hankkeesta Kulttuurikehän kartta

Tule juhlimaan Tampereen päivää Finskulle tänä viikonloppuna!


Tampereen syntymäpäivää juhlitaan jälleen Tampereen päivän viikonloppuna 27.–29.9. kaupungin täyttäessä 245 vuotta. Myös Finlaysonin alueella on juhlaviikonloppuna luvassa monenlaista kiinnostavaa ohjelmaa. Viikonlopun aikana voit osallistua mm. tehdaspuutarhakierrokselle, hands-on savityöpajaan, vierailla työväenmuseo Werstaalla, tutustua vakoilun saloihin Vakoilumuseossa sekä nauttia Oktoberfestin herkuista ja musiikista panimoravintola Plevnassa!

Tutustu koko viikonlopun ohjelmaan: 

Tampereen päivän viikonlopun ohjelma