Werstaan lastenohjelma kesä 2023

Werstaan kesä on täynnä vilinää ja vilskettä pienille elämysten etsijöille. Tervetuloa hauskan puuhan pariin koko perheen voimin!

Kesä 2023
i
Suomi
Suomi, pll_647d973c5c450
Suomi, pll_647d973c5c450, lasten tapahtumat

Osuuskauppa Vekara

Leikittävä lasten sekatavarakauppa, jossa kauppa käy vanhan ajan tyyliin. Myös leipäkone Sulo odottaa pieniä leipureita.

 

Puuhapaja 27.6.–6.8.

Mukavaa omatoimipuuhaa näyttelykerroksen Pajalla. Piirrä ja väritä, uppoudu retrosarjiksiin tai Tammen kultaisten kirjojen maailmaan lukunurkassa.

Täti Taikakynä Työväenmuseo Werstaalla

 

Ti 13.6. Täti Taikakynä kuvittaa ja tarinoi klo 11–13

Bertel-sali, Työväenmuseo Werstas

Kuvitettu satu klo 11–11.45
Täti Taikakynä on satutaiteilija. Kuvitetut tarinatuokiot ovat hauskoja ja leikkisiä. Lapset osallistuvat riemulla kerrontaan.  Live-piirtämistilanne saa kaikenikäiset mukaansa!

Jokaiseen tarinaan on omat puuhatehtävät. Kuvitetun tarinan kesto on 40 min. Ikäsuositus yli 3-vuotiaille. Lapset osallistuvat aikuisen seurassa. Tilaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.

Piirustusleikkityöpaja klo 12–13
Täti Taikakynän piirustusleikkien parissa lapset onnistuvat ja pitävät hauskaa. Ihan leikiten käynnistetään ne omatkin taikakynät! Työpajan kesto on 60 min. Ikäsuositus yli 6-vuotiaille. Lapset osallistuvat aikuisen seurassa. Tilaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.

Vapaa pääsy. Ohjelman järjestää Finlaysonin alue, Werstas ja ILOILO Tuotantopalvelut.

 

Täti Taikakynän piirustuspaja

Täti Taikakynä vierailee Työväenmuseo Werstaan Pajassa.

Ke 5.7. klo 11–13
Ke 12.7. klo 11–13
Ke 19.7. klo 11–13

Täti Taikakynä piirtää kesäisiä toivomuskuvia ja eläinaiheisia värityskuvia. Yhdessä myös piirustusleikitään ja käynnistetään ne omatkin taikakynät. Piirustuspajassa voi vierailla toivomuskuvan verran tai jäädä tuokioksi piirustusleikkimään ja värittämään. Lapset osallistuvat Pajan toimintaan aikuisen seurassa. Ikäsuositus yli 4-vuotiaille.

 

Vapaa pääsy. Muutokset mahdollisia. Ohjelman järjestää Finlaysonin alue, Werstas ja ILOILO Tuotantopalvelut.